Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

Beste Kwaliteit, de Concurrentieprijs, de Perfecte Dienst! 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Wij hebben met Sencong vele jaren samengewerkt. De kwaliteit van mobiele telefoontoebehoren is zeer stabiel geweest en de levering is geschikt geweest.

—— Jefferson

Zij zijn een ernstig, professioneel bedrijf dat het weet hoe te om directe oplossingen te brengen als het ongemak omhoog komt. LCD de vervangstukken die door hen werden verstrekt kunnen op een betrouwbare manier werken.

—— Filip

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
productielijn Test één voor één zorgvuldig

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : SenCong
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd is een professionele fabrikant en een handelaar van mobiele telefoonvervangstukken en toebehoren. Wij hebben 8 jaar ervarings aan bezet in het onderzoek, de groothandel, productie, verkoop en Goedereninformatie de raadplegende diensten, de Markt resourse dienst van Mobiele telefoondelen.

Ons bedrijf levert allerlei Hoogte - kwaliteit en gunstige prijsproducten, die Mobiele Telefoon LCD voor iPhone, Samsung, LG, Sony, ect incliding, en mobiele vervangstukken, buigt kabel, huisvesting, geval en delen en het materiaal van elke de mobiele telefoonreparatie u wenst.

 

Wij hebben ons eigen sterk R&D-team en strikt QC systeem. Onze producten worden gemaakt van beste kwaliteitsmaterialen en 3-4 keer door inspectiemachines strikt vóór verzending, met veilig pakket één voor één getest en verscheept door DHL, is UPS, Fedex, levertijd 3-5 werkdagen.

 

Wegens onze perfecte pre-sales en naverkoopdienst, 1 hoge jaargarantie, - kwaliteit en concurrerende prijzen, die op samenwerking op lange termijn benadrukken, genieten wij van een goede reputatie onder onze klanten. Onze producten zijn het hete verkopen aan cliënten overzee in dergelijke landen en gebieden zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië, Japan en Midden-Oosten.

 

Wij heten over de hele wereld warm klanten van welkom om ons voor samenwerking tussen bedrijven en gemeenschappelijk succes te contacteren. Tevreden om ons te contacteren vrij, zullen wij ons beste doen!

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)